Kennisbank

Worden mijn domeinen automatisch verlengd?  Print dit artikel

Het vernieuwen van domeinen gebeurt normaal gesproken automatisch. Als uw klantaccount voldoende krediet heeft op het moment van verlenging, wordt uw domein met 1 jaar verlengd op het moment van verlenging. Als uw klantaccount niet voldoende krediet heeft, worden de domeinen niet verlengd en gaan ze terug naar het register. Dit kan leiden tot extra kosten voor het register.

Wij informeren u tijdig over het tijdstip van de verlenging en het beschikbare creditsaldo met het verlengingsrapport per e-mail naar het bij ons bekende e-mailadres.

Het is ook mogelijk om een domein handmatig te vernieuwen. Om dit te doen, logt u in op de klantenzone en selecteert u Domeinen -> Domeinen vernieuwen in de bovenste navigatie. Aan het einde van de regel van het betreffende domein kunt u de duur van uw domein verlengen door op Verlengen te klikken. Deze optie is niet voor alle domeinen beschikbaar. Alleen voor domeinextensies die handmatige verlenging ondersteunen, wordt de link Verlengen weergegeven.